me & you...

"coretan semalam, hari ini & esok untuk kenangan masa depan"

Wednesday, August 25, 2010

alone..huhu

Cam sedih jer tajuk entry kali nie kan..hehe..gimik jer lbh :p dh lm daku x update blog nie..cian die lm kena tggl..huhu..nie pun curi ms jap kat opis :)
Mmm..pe la yg alone tu eks??actually hr nie daku sorang2 jer kat opis..teamate lg 2 org g attend kursus kat Annexe (Menara TM)..tu pg,ptg lak kene g mont kiara tuk site survey..so bleh d'ktkan the whole day la diaorg xde..
So,tggl daku n lg 3 org teamate yg lain..tp 3 org nie handle BAU..ktorg handle HSBB..tp kalo nak tny2 pe yg musykil tu leh jer..maklum ar,smue dh senior2 kat cnie ^_^
Tapi,kelam kabut gak sorang2 nie..email yg masuk daku yg kene handle..so gelabah gak la (w/pun xde la bnyk mn email tu..hehe) d'sebabkan baru jer kan kat AND nie..so still learning lg..mmm..xper,bl camnie br la kt expert n concern skit..hehe..
Tomorrow mayb daku lak kene g Annexe (Menara TM) coz de meting tuk GRANITE..kalo ikut kan,esok kat AND nie pun de meting tuk depart planning gak..tp td bos suh g Annexe & die yg handle meting kat cnie..xper la,dh die bg arahan..so sbg pekerja yg brdedikasi kene la ikut perintah..hehe (mmm..nak g ngn sape esok nie??misi mencari teman akan brmula jap lg ^_^ )
K la,smp cnie dl eks..nnt de kelapangan smbg lg..cik iman nak g solat jap..then smbg keje yg menunggu nie..daaaa ^_^

Monday, August 9, 2010

my updates ^_^

Mmm..dh lm x update blog daku nie..cian die asyik d'anak tirikan jer (pekene mengena nie??hehe..) sjak 3 mggu dh keje nie..cam x smpt jer nak update..lg pun not in mood,coz latop kesygan daku kat umah serendah..so bl duk cheras nie, pnjm latop abg ipar jer..huhu..
Lg pun x best kalo entry xde pic :( pic2 smue lam latop kat serendah tu :( windu nye kat latop..huhu..
Mmm..pasal keje xde citer yg best sgt..cam biasa jer..kalo die dtg bnyk,bnyk la keje..kalo time skit,mmg xde keje..hehe..tp daku nie type yg rajin kan..so suke la mencari keje..hehe.. (ye ker rajin?? ;p)
Sabtu lps blk bidor..de kenduri tahlil & smbut bln Ramadhan yg bakal tiba beberapa hr jer lg nie..sekali wat mjlis cukur jambul Ammar Husain & Dia Thamina :) dh umo sebulan br aunty brkesempatan tgk Dia Thamina nie..cumel tul..bulat jer muka die :) ala,x dpt nak tempek pic die kat cnie..huhu..xper,len kali daku update eks ^_^
Mmm..tu jer la rs nye yg nak d'update pun..hehe..hope mggu nie n mggu2 akan dtg daku dpt tempuh sgale cabaran & halangan yg dtg..InsyaAllah..Amin :) moge daku & fmly m'dpt brite yg menggembirakan x lm lg..InsyaAllah,moge d'prmudahkan smuenye..Amin :)
D'kesempatan ini,daku mengucapkan "SALAM RAMADHAN" pd smue yer..moge kt dpt menjalani ibadah ini dgn penuh keberkatan..InsyaAllah..Amin..Mohon maaf jika ada slh & slp ^_^